Vivat Bacchus

A mindig vidám hangulatot teremtõ Vivat Bacchus a kulturált borfogyasztás és a mulatozás igéjét saját szerzeményû bordalokba öntve lépett be a köztudatba.

2001-ben alakult együttesünk az évek során bejárta Európát és a világot, hozzájárulva ezzel a magyar bor jó hírének, nemzetközi elismertségének tovább erõsödéséhez.

Repertoárunkban fölfedezhetõ a népi folklóron kívül sok más stílusirányzat is, mint például jazz, blues vagy rock and roll,- mint bordal! Ez pedig azért lehetséges, mert dalaink túlnyomó része saját szerzemény. Esetenként híres magyar költõk megzenésített boros versei, de fõleg saját versek, mesék kerülnek megzenésítésre, hogy a mindenkori nagyérdemû egy új, egészen egyedi és sajátos stílusban megírt dallamvilágba csöppenve kóstolhasson bele a magyar bordal pártatlanul fûszerezett világába.

Énekeltünk együtt Demjén Ferenccel és a V’Moto-Rock legendás zenekarral, Rúzsa Magdival, St. Martinnal és a Bolyki Brothers-el is.

Lemezeinken közremûködik többek között Ákos, Sasvári Sándor és Pállfy István.

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

Vivat Bacchus

http://www.youtube.com/watch?v=ww5wjOdVraY&feature=related

Kapcsolódó bejegyzések:

  1. Tabulatúra régizene együttes
  2. Kormorán Zenekar
Hazai Művészügynökség és Műsoriroda

Műsorirodánk a következő kategóriákban ajánl művészeket, műsorokat:
pódium műsorok, irodalmi estek, zenés összeállítások,
koncertek – elsősorban könnyűzenei koncerteket, ill. előadókat ajánlunk, komplett színházi előadások, klasszikus zene, vonósnégyesek, operaénekesek, szimfonikus zenekarok, tánccsoportok, táncprodukciók,
műsorvezetők, konferansziék