Nagy Anna – Huszárik Kata

Fény játék - NAgy Anna, Huszárik Kata

Fény játék - NAgy Anna, Huszárik Kata

Nagy Anna – Huszárik Kata

Nagy Anna-színésznő

1940-ben született Budapesten. 1963-ban elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a debreceni Csokonai Színház tagja lett. Innen szerződött fel a fővárosba, a Madách Színházba 1966-ban. 1987-ben Jászai Mari-díjat kapott.

Fény-Játékok

Lázár Ervin

műveiből (felnőtteknek)

Játsszák:

Nagy Anna-Huszárik Kata

színművészek

Lázár Ervint nem lehet nem szeretni. Ő is szeret minket!Csetlő-botló állatai a mi emberi gyengeségeink hordozói.Ismeri hibáinkat és megbocsát nekünk. Nem felülről, hanem szemérmes szeretetével, belülről. Tudja, amit csak a legnagyobbak: szeretni annyi, mint megbocsátani; a nevetés pedig megbocsátó szeretet.Lázár Ervin meséin gyerekek ezreinőttek és nőnek fel. Mi most elsősorban mégis „felnőtteknek”mesélünk! Összeállításunk központjában a művész áll: aki varázslatra képes; akinek tehetsége elpusztíthatatlan; aki „hazugságaival” önbizalmat ad; aki hiúságának majdnem áldozata lesz; – és vele szemben a sikeres, pénzsóvár „celeb”. És megidézzük az ÍRÓT magát, kopott cipőjében, és tudatjuk,hogy egy virágnak sem könnyű az élete a művész mellett.Lázár Ervin FÉNYEIT mondjuk, játsszuk, épp olyan szeretettel, mint ahogy Ő adta nekünk. Reméljük, hogy tudunk Vele beveszévélgevetnivi”, hiszen Ő már a csillagokból néz minket!

Lázár Ervin

Lázár Ervin

Kapcsolódó bejegyzések:

  1. Eperjes Károly
  2. Oberfrank Pál
Hazai Művészügynökség és Műsoriroda

Műsorirodánk a következő kategóriákban ajánl művészeket, műsorokat:
pódium műsorok, irodalmi estek, zenés összeállítások,
koncertek – elsősorban könnyűzenei koncerteket, ill. előadókat ajánlunk, komplett színházi előadások, klasszikus zene, vonósnégyesek, operaénekesek, szimfonikus zenekarok, tánccsoportok, táncprodukciók,
műsorvezetők, konferansziék